Denen lyrisch over Dolberg: "Een echte ster in wording"

9 november 2016, 12:19

Niet alleen in Nederland kent men de kwaliteiten van Kasper Dolberg. Bij de Deense selectie zijn ze inmiddels ook zeer te spreken over de pas negentienjarige aanvaller van Ajax. "Hij heeft al ongelooflijke kwaliteiten laten zien", zegt Daniel Wass in gesprek met de krant Tipsbladet.

De middenvelder trof Dolberg de voorbije maand twee keer met Celta da Vigo in de Europa League en vooral tijdens de 3-2 zege van Ajax in de Amsterdam ArenA maakte hij indruk. "Hij veroorzaakte bij ons enorm veel problemen. Hij is ongelooflijk sterk en wendbaar. Een echte ster in wording. Ik hoop dat hij voor ons straks net zo goed speelt als bij Ajax."

Ook oud-Ajacied Christian Eriksen is onder de indruk van zijn landgenoot. En niet alleen vanwege zijn voetbalkwaliteiten. "Dolberg is heel kalm. Hij is niet iemand die zich gek laat maken door alle aandacht. Ook toen hij tegen Feyenoord scoorde leek hij nog steeds heel rustig. Hij blijft die kalme jongen uit Silkeborg."

Degene die hem bij de Deense selectie het beste kent, is uiteraard zijn ploeggenoot bij Ajax Lasse Schöne. "Het belangrijkste aan hem is, is dat hij altijd scoort als hij die kans krijgt. Ik ben echt enorm onder de indruk van hem geraakt in de voorbije periode."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen