Kritiek op De Boer: "Hij kende het team en de club niet"

9 november 2016, 18:05

Er waren meerdere facetten die Frank de Boer niet hebben geholpen tijdens zijn periode bij Internazionale, maar volgens Youri Djorkaeff moet de Nederlandse trainer ook kritisch naar zichzelf kijken. De Fransman stelt namelijk dat de oefenmeester niet genoeg wist van de Italiaanse topclub.

De voormalig Frans international, die tussen 1996 en 1999 voor de club uit Milaan speelde, zag dat het huwelijk tussen De Boer en Inter ongelukkig was. "Met hem aan het roer was Inter nooit in balans", spreekt de oud-speler in Italiaanse media. "Hij kwam bij de club, zonder Inter en het team echt goed te kennen. Inter is een unieke club, anders dan welke vereniging dan ook. Mensen die lang bij de club hebben gewerkt waren op de hoogte van de club en hadden een sterk karakter."

De Boer moest al na veertien wedstrijden het veld ruimen bij Inter. Dinsdag werd in Stefano Pioli zijn opvolger vastgelegd. "Hij is vorig jaar derde met Lazio Roma geworden, dus Inter moet nu de rust handhaven. Ik hoop dat hij in staat is om goed te presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen