FC Utrecht gemakkelijk langs RKC, Willem II verslaat Luik

10 november 2016, 16:10

FC Utrecht kende donderdagmiddag op trainingscomplex Zoudenbalch weinig moeite met RKC Waalwijk. De thuisploeg won de oefenwedstrijd met maar liefst 4-0. Willem Janssen, Andreas Ludwig, Ali Ulusoy en Mark van der Maarel waren trefzeker.

FC Utrecht begon sterk aan het duel en had na een kwartier spelen al meerdere keren voor de openingstreffer kunnen zorgen. Die viel echter pas na 26 minuten. Op aangeven van Van der Maarel was het Janssen die de bal over doelman Etienne Vaessen heen kon wippen. Ook na de eerste treffer kreeg Utrecht nog genoeg kansen, maar desondanks stond er bij rust slechts een 1-0 stand op het scorebord.

Na rust werd de thuisploeg beter in het benutten van kansen. Nog geen tien minuten na de rust was het Ludwig die de score verdubbelde. Na zeventig minuten leek jongeling Gyrano Kerk voor de derde treffer te gaan zorgen, maar hij stuitte op de RKC-doelman. De reboud was vervolgens voor Ulusoy. In de laatste minuut werd het ook nog 4-0 toen Van der Maarel na een misverstand in de Waalwijkse verdediging kon binnenschieten.

Standard Luik - Willem II 0-1

Ook Willem II kwam donderdag in actie. De Tilburgers wonnen met 0-1 op bezoek bij Standard Luik. De tegenstander van Ajax in de Europa League kwam wel met een uitgekleed elftal aan de start vanwege de interlandperiode. Van de elf spelers in de basis stond alleen Eyong Enoh anderhalve maand geleden in de Amsterdam ArenA ook aan de aftrap. Jordy Croux maakte op fraaie wijze de enige treffer van de middag. Al binnen tien minuten lag de bal in het net.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen