"Alle clubs probeerden Balotelli speciale regels op te leggen"

10 november 2016, 18:40

Mario Balotelli beschikt over ongelooflijk veel talent, maar de voorbije jaren is het er zelden uitgekomen. Bij OGC Nice lijkt de Italiaan ontketend met zeven doelpunten in zijn eerste negen duels. Volgens algemeen directeur Julien Fornier komt dat doordat hij lekker zijn gang mag gaan.

"Bij al zijn vorige clubs probeerden hem steeds speciale regels op te leggen. Dat hebben wij niet gedaan", legt Fornier uit aan Il Messaggero. "Wij hebben regels voor onze spelers op en buiten het veld, maar die zijn voor iedereen hetzelfde. Balotelli is een goede en goed te managen speler."

"Nice is een echte familieclub met dezelfde regels voor iedereen", vervolgt Fornier. "Onze fans zijn heel gepassioneerd en warm. Bovendien zijn onze trainingen niet voor niets open voor publiek."

De nog altijd maar 26-jarige Balotelli had al flink wat topclubs versleten voor hij belandde bij de huidige koploper van de Ligue 1. Hij stond al onder contract bij Internazionale, Manchester City, AC Milan en Liverpool. Verder speelde hij een paar wedstrijden voor AC Lumezzane, de club die hem opleidde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen