Messi beseft: "Kunnen ons dit niet meer permitteren"

11 november 2016, 08:22

De voetballiefhebber moet er niet aan denken, maar het is niet uitgesloten dat Lionel Messi afwezig is op het aanstaande wereldkampioenschap. Met Argentinië staat hij er, na de nederlaag tegen Brazilië (3-0), uiterst slecht voor in de WK-kwalificatie. De sterspeler is teleurgesteld in de prestatie van zijn ploeg.

Na de verliespartij tegen de rivaal staan de Argentijnen op de zesde plaats in de kwalificatiegroep, een positie die geen kwalificatie betekent. De ploeg zal minimaal nog één plaats moeten stijgen om kans te houden op een WK-ticket. "Ik had meer van ons verwacht", reageert Messi op de website van de FIFA. "De wedstrijd was een gelijkopgaande strijd, maar na de 1-0 trokken zij het duel naar zich toe. Wij wisten niet hoe we moesten reageren."

Messi beseft dat zijn land er niet goed voorstaat in de groep. "Het wordt nu wel ingewikkeld. We zullen stappen moeten maken in aanloop naar het duel met Colombia. We kunnen ons niet nog een wedstrijd als deze permitteren", zegt de speler van FC Barcelona, die het echter nog te vroeg vindt voor paniek. "We hebben het allemaal nog in eigen hand. We kunnen geen puntverlies meer lijden, maar kunnen ons nog wel plaatsen."

Argentinië speelt nog zeven duels in de WK-kwalificatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen