Aandeelhouder op de bres voor Koeman na uitspraken

11 november 2016, 10:46

Bij een deel van de fans van Everton heeft Ronald Koeman kwaad bloed gezet, door in gesprek met Het Laatste Nieuws te stellen dat Romelu Lukaku niet het maximale uit zijn loopbaan heeft gehaald als zijn plafond niet hoger ligt dan The Toffees. Grootaandeelhouder Farhad Moshiri stelt dat de teksten van Koeman uit zijn verband zijn gerukt.

"Als Romelu tot het einde van zijn carrière zou spelen bij Everton, dan weet ik dat hij iets heeft laten liggen. Zijn potentieel is groter en hoger dan Everton als eindbestemming", sprak Koeman over de aanvaller. Fans van Everton dachten dat Koeman bedoelde dat Lukaku moet vertrekken bij Everton, maar dat was uiteraard niet de gedachte achter zijn opmerkingen.

Aandeelhouder Moshiri maant de boze fans van Everton tot kalmte. "De quotes zijn uit zijn verband gerukt", reageert hij bij TalkSPORT. "Ronald bedoelde dat Romelu één van de beste spitsen ter wereld kan worden in de komende jaren en dat hij niet zou misstaan bij een team als FC Barcelona. Dat is gewoon hoe een trainer met zijn spelers praat."

De 23-jarige Belgische spits heeft dit seizoen zeven keer gescoord in de Premier League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen