Dost: "Als je de kans krijgt, moet je die grijpen ook"

11 november 2016, 15:26

De een zijn dood is de ander zijn brood, zo blijkt wel weer. Waar Vincent Janssen teleurgesteld met een blessure moest afhaken bij het Nederlands elftal, staat zijn stand-in Bas Dost te trappelen om in de spits te staan in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Deze kans wil de spits van Sporting Clube de Portugal met beide handen aangrijpen.

Op 13 november 2015 stond Dost voor de eerste én de vooralsnog laatste keer in de basis bij Oranje, in de met 2-3 gewonnen oefeninterland in en tegen Wales. Nu kan hij zich dus opmaken voor tweede basisplek. "Deze kans komt onverwacht, maar ook dat is de voetballerij. Als iemand wegvalt, moet je er staan. En als je de kans krijgt, moet je die grijpen ook. Dat wil ik doen", zegt Dost tegen De Telegraaf over de situatie.

Dat Dost net als Robben exact na een jaar in de startopstelling terugkeert, is bijzonder. "Grappig dat we zondag precies een jaar later weer samen aan de aftrap staan. Robben is een speler van de buitencategorie, we zijn blij dat hij er weer bij is", besluit Dost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen