Engelse spelers pleiten voor aanblijven Southgate

12 november 2016, 13:09

In september werd Gareth Southgate door de Engelse bond als tijdelijke vervanger van de ontslagen Sam Allardyce aangesteld, maar het is niet uitgesloten dat hij de vaste oefenmeester wordt van The Three Lions. De selectie van Engeland zou het prima vinden als Southgate aanblijft als trainer, zo is na de 3-0 zege op Schotland van vrijdag duidelijk geworden.

"Gareth heeft het goed gedaan bij Jong Engeland en doet het ook bij ons geweldig", zegt Wayne Rooney tegen Sky Sports. "Onder hem hebben we twee keer gewonnen en een goed gelijkspel behaald. Het is aan de bond om te beslissen over hem, maar ik denk dat hij nu wel op pole position zit."

De aanvoerder van Engeland is dus positief, dat geldt ook voor aanvaller Daniel Sturridge. "Hij is rustig en geniet veel respect binnen de selectie. Ik denk dat hij een goede kans maakt om deze baan te houden. Alle spelers vinden het prettig om met hem te werken en de ploeg is momenteel goed bezig."

Southgate zelf wacht rustig af wat de bond beslist. "Ik hou van deze baan, maar het is niet aan mij om hier een keuze in te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen