Cahill neemt het op voor bekritiseerde landgenoot

13 november 2016, 17:33

John Stones kreeg vrijdag de nodige kritiek te verwerken na zijn optreden tijdens het WK-kwalificatieduel met Schotland. Ondanks de 3-0 zege maakte de centrale verdediger van Manchester City geen zekere indruk. Landgenoot Gary Cahill neemt het op voor zijn collega.

"Hij heeft genoeg potentie om te bereiken wat hij wil", vertelt de mandekker van Chelsea in gesprek met Daily Mail. "Hij is een geweldige kerel buiten het veld. Is hij iemand die advies van anderen aanneemt? Iemand die naar anderen luistert en daar van leert? Zeker weten. Er bestaat geen reden waarom hij niet de loopbaan kan hebben die hij wil. Hij weet heel goed wat hij kan."

"Hij zal leren van zijn fouten en de dingen die hij goed doet, en dat is meer dan het aantal fouten dat hij maakt", vervolgt Cahill zijn verhaal. "Zijn zelfvertrouwen gaat alleen maar toenemen, zijn trainer heeft niet voor niets ontzettend veel vertrouwen in hem. Als je trainer en ploeggenoten vertrouwen in je hebben, dan trek je weinig aan van alle kritiek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen