Memphis geniet: "Het is een mooie avond geworden"

13 november 2016, 22:59

Memphis Depay heeft op sportieve wijze revanche genomen op de kritiek die op hem is ontstaan. De aanvaller van Manchester United was zondagavond van grote waarde voor het Nederlands elftal. Als invaller nam hij in de tweede helft twee treffers voor zijn rekening tegen Luxemburg (1-3).

Memphis was halverwege de vervanger van Wesley Sneijder, op dat moment stond het nog 1-1. "Het is een mooie avond geworden", zo citeert het ANP de vleugelspeler na de overwinning in de WK-kwalificatie. "Of het goede gevoel nu terug is? Dat is altijd makkelijk roepen na zo'n invalbeurt, maar dit geeft wel vertrouwen. Ik kan maandag met een lekker gevoel terugkomen bij de club."

Memphis is bij Manchester United volledig op een zijspoor beland en mag in de winterstop uitkijken naar een nieuwe werkgever. De aanvaller zette Oranje op een 1-2 voorsprong tegen Luxemburg met een kopbal. In de slotfase was hij trefzeker met een vrije trap. "Dit is super voor mij. In de tweede helft zorgden we voor meer dreiging en speelden we beter dan voor rust."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen