Dzeko begrijpt rood voor omlaag trekken broekje niet

14 november 2016, 12:54

Edin Dzeko kreeg zondagavond tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van Bosnië-Herzegovina tegen Griekenland (1-1) een rode kaart wegens een opmerkelijk vergrijp. De Bosnische spits trok het broekje van een Griekse tegenstander omlaag en moest vervolgens inrukken. Dat vindt hij maar onzin.

Dzeko snapt niet waarom hij een rode prent kreeg van de scheidsrechter, nadat hij het broekje van Sokratis Papastathopoulos omlaag trok. "Ik begrijp de reden van mijn uitsluiting niet. Ik kan niet uitleggen waarom de scheidsrechter mij weggestuurd heeft", sprak de 30-jarige spits van AS Roma na afloop van het WK-kwalificatieduel.

"Ze zeiden dat ik het gevecht zelf begon, maar hoe kon ik dat nou doen terwijl ik de enige was die op de grond viel?", vraagt Dzeko zich vol onbegrip af. "Deze 1-1 voelt als een 3-0 nederlaag. Griekenland verdiende niets. Ze verdienden zelfs niet een kleine nederlaag. Het moest echt een zege worden met een verschil van vier doelpunten. Ik kijk nu al uit naar de return tegen de Grieken", besluit Dzeko.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen