Montolivo baalt van Sergio Ramos: "Het was niet nodig"

15 november 2016, 10:56

Het zit Riccardo Montolivo niet mee. De middenvelder van AC Milan werd al tijden flink bekritiseerd door de aanhang van zijn club en raakte een tijdje geleden in de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Italië en Spanje ook nog eens zwaar geblesseerd. De spelmaker was het slachtoffer van een felle charge van Sergio Ramos. Montolivo neemt dat de verdediger van Real Madrid kwalijk.

Montolivo vond het een stomme actie van Sergio Ramos. "Het was geen gevaarlijke situatie, het was voor hem niet nodig om zo hard in te komen. Het was een klassieke intimiderende actie van hem. De pijn was gekkenwerk. Ik hoopte na de scan dat de schade mee zou vallen, maar helaas was er sprake van kruisbandletsel", aldus Montolivo tegen La Repubblica. Hij blijft wel strijdbaar. "Ik ben 31, maar de laatste foto van mij in een Italië-shirt zal niet die foto van op de brancard in het Juventus-stadion zijn."

Ondanks het blessureleed van Montolivo vond een aantal Milan-fans het nog nodig om hem te beledigen via social media. "Via deze kanalen kunnen legio imbecielen hun mening geven. Gezond verstand is ver te zoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen