'Guardiola verbiedt zijn spelers seks na middernacht'

15 november 2016, 16:42

Josep Guardiola verbiedt het zijn spelers om seks te hebben na middernacht. Dat zegt Samir Nasri in een interview met L'Equipe. Op de manier zou de trainer het beste in zijn spelers naar boven willen halen en dat lijkt te werken ook.

"Lionel Messi kreeg sindsdien geen spierblessures meer en Robert Lewandowski werd op de bank gezet totdat hij het doorhad", vertelt de Franse middenvelder. De inmiddels aan Sevilla verhuurde Nasri kreeg begin dit seizoen zelf te maken met Guardiola, toen hij arriveerde bij Manchester City. "Op een vrije dag zei hij: 'Wie een relatie wil, moet dat doen voor middernacht, want je moet goed slapen.'"

Ook wat het gewicht van zijn spelers betreft is Guardiola streng. "Hij zei tegen mij dat ik niet meer dan 76 kilo mocht wegen. Toen ik terugkwam van vakantie woog ik vier kilo teveel. Bij hem mag je als 2,5 kilo teveel weegt niet meer meetrainen."

Uiteindelijk was het toekomstbeeld voor Nasri in Manchester niet heel rooskleurig. In de eerste wedstrijden kwam hij slechts tot een korte invalbeurt. Daarom liet hij zich verhuren aan Sevilla, waar hij tot dusver elke wedstrijd dat hij beschikbaar was in de basis startte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen