Southgate: "Bewezen dat ik mezelf staande kan houden"

16 november 2016, 09:31

Gareth Southgate wil langer doorgaan als bondscoach van Engeland en hoopt dan ook dat hij snel duidelijkheid krijgt van de Engelse voetbalbond. De interim-bondscoach nam na het ontslag van Sam Allardayce de taken voorlopig over, maar ziet een vaste aanstelling wel zitten.

Tijdens de oefeninterland met Spanje leek Engeland opnieuw af te stevenen op winst, maar in de blessuretijd maakten de bezoekers een 2-0 achterstand ongedaan. Na afloop kreeg Southgate de vraag wanneer hij iets hoort van de FA. "Ik heb geen idee", aldus de interim-bondscoach tegen het Engelse ITV. "Maar we moeten ons gaan voorbereiden op het EK voor spelers onder 21 jaar en ik moet wel weten waar ik vanaf nu mijn auto moet gaan parkeren", zegt hij lachend.

Southgate denkt dat hij het prima aankan om bondscoach van Engeland te zijn. "Ik ben trots op wat we bereikt hebben met het team en ik denk dat ik wel bewezen heb dat ik mezelf staande kan houden. Vrijdag tegen Schotland onder druk en de tactische uitdaging tegen Spanje. Maar je weet nooit hoe het loopt", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen