Dier niet blij met Herrera: "Elleboog was belachelijk"

16 november 2016, 13:15

Eric Dier was na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Engeland en Spanje (2-2) niet te spreken over het gedrag van Ander Herrera. De Engelsman beweerde een elleboog te hebben gekregen van de Spaanse middenvelder. 

Het incident vond vijf minuten voor het einde van de wedstrijd plaats. Na afloop ontkende Herrera de gebeurtenis, maar volgens Dier was het meer dan duidelijk. "Het was belachelijk. Ik voel het nog steeds aan mijn kaak. Ik gaf een pas en een paar seconden later krijg ik een elleboog in mijn gezicht. Ik snap echt niet waar dat voor nodig was", aldus Dier na afloop tegenover de verzamelde pers. Beelden van de overtreding zijn er overigens nog niet.

"Een schop geven kan ik nog wel begrijpen, maar dit was gemeen en onnodig", vervolgt Dier, die niet op een excuus van de middenvelder zit te wachten. "Ik heb geen idee waarom hij het deed, maar een excuses hoef ik niet. Ik zie hem binnenkort wel weer", doelt hij op het treffen tussen Manchester United en Tottenham Hotspur op 11 december. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen