Balotelli hekelt oude trainer: "Relatie was verschrikkelijk"

16 november 2016, 14:03

Mario Balotelli kende behoorlijk wat mindere jaren tijdens zijn loopbaan, maar is sinds zijn komst naar het Franse OGC Nice weer helemaal opgeleefd. In zes wedstrijden wist de spits evenzovaak te scoren. Over trainer Lucien Favre is hij dan ook te spreken. Zijn voormalige coach, Brendan Rodgers komt er minder goed vanaf.

"Zijn trainingen waren prima, maar onze relatie was verschrikkelijk", aldus Balotelli over Rodgers in gesprek met La Gazzetta dello Sport. De beste trainer onder wie de spits ooit werkte was Roberto Mancini. "Hij was voor mij een geweldige coach en ik ben hem veel dank verschuldigd."

Aan het begin van het seizoen maakte Balotelli bij Liverpool nog heel even Jürgen Klopp mee als trainer. Ondanks het feit dat de Duitser al snel aangaf dat hij mocht vertrekken bij de club, heeft de spits niets negatiefs over hem te zeggen. "Ik ben niet boos op hem. Het enige is dat hij misschien wat meer geduld met me had moeten hebben." Balotelli hervat met Nice zondag de competitie met de uitwedstrijd tegen Saint-Étienne. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen