Vrouwen Twente uitgeschakeld: "Dat doet echt zeer"

16 november 2016, 23:34

FC Twente Vrouwen wilde zich woensdagavond ten koste van FC Barcelona plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League, maar kwam van een koude kermis thuis. Op eigen veld werd er een pijnlijke 0-4 nederlaag geleden, tot teleurstelling van oefenmeester Tommy Stroot.

Twente had het uitduel van vorige week al met 1-0 verloren en moest dus een overwinning boeken om kans te maken op de volgende ronde. Barcelona bleek echter veel te sterk in Enschede. "Barcelona komt vier keer voor het doel en het scoor vier keer, dat is effectiviteit en dat doet vandaag echt zeer. Maar de manier van voetballen op een topniveau, daar ben ik wel tevreden over. Duidelijk is dat de uitslag geen goede feedback voor ons is", zegt de coach tegen RTV Oost.

Volgens Stroot was Twente nog wel goed aan het duel begonnen. "Ik denk dat als we met 1-0 voor komen, dat het dan een opener wedstrijd wordt. Nu krijgen we weer bij de eerste kans een doelpunt tegen en dan is de overtuiging ook een stuk minder", beseft de trainer van Twente, dat vorig seizoen ook van Barcelona verloor in de achtste finales van het toernooi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen