Nieuwe liesblessure Lallana lijkt minder erg dan gevreesd

17 november 2016, 08:43

De blessure die Adam Lallana dinsdag opliep bij de nationale ploeg van Engeland is niet zo ernstig als aanvankelijk werd gedacht. Toch moet de aanvallende middenvelder van Liverpool het duel van aankomend weekend met zijn oude werkgever Southampton aan zich voorbij laten gaan. Ergens in de loop van komende week kan hij de training weer hervatten.

Volgens The Daily Mail heeft Lallana net zoals eerder dit seizoen last van zijn lies. De blessure speelde voor het eerst op begin oktober tegen Swansea City. Als gevolgd daarvan kon hij toen twee weken niet trainen en miste hij de interlands met Engeland.

De verwachting is dat Georginio Wijnaldum dit weekend zijn plaats in zal nemen en dus een kans krijgt om zich weer eens vanaf de aftrap te laten zien. De Nederlander begint de laatste weken steeds vaker op de bank, al scoorde hij voor de eerste interlandperiode wel zijn eerste treffer voor The Reds. Als invaller maakte hij de 6-1 tegen Watford.

Het zal voor Wijnaldum niet makkelijk worden om Lallana te vervangen. De Engelsman verkeert in een uitstekende vorm en was dit seizoen al goed voor vijf assists en drie doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen