Van den Brom: "Roda sprokkelt de laatste weken veel"

17 november 2016, 09:50

Na de interlandperiode hervat AZ de Eredivisie zondag met een uitduel bij Roda JC. Hoewel de na twaalf speelronden Limburgers helemaal onderaan staan in de competitie, wil trainer John van den Brom zich absoluut nog niet rijk rekenen.

Verliezen doen de Kerkradenaars namelijk nog weinig, zo heeft de coach geconstateerd. "Het is een elftal dat de laatste weken punten sprokkelt met veel gelijke spelen", zegt hij tegenover AZ TV. "Ze kiezen een behoudende, verdedigende tactiek, maar kunnen er ook goed uit komen. Daar hebben ze de mensen voor en ook zeker de snelheid."

"Als je naar ons zelf kijkt dan denk ik dat we met een goed gevoel uit de wedstrijd tegen Ajax komen", zo blikt Van den Brom nog even terug op de vorige speelronde. "Niet alleen qua resultaat, maar ook het spel in met name de eerste helft. Wij hebben dan nog in het vrije weekend een hele goede wedstrijd in Istanbul gespeeld (1-4 zege op Besiktas, red.). Een aantal jongens hebben zich daar van hun goede kant laten zien, wat de keuze voor mij weer makkelijker maakt."

Overigens zal Van den Brom zondag zelf vanaf de tribune moeten toekijken in Kerkrade. De trainer is voor een duel geschorst, nadat hij scheidsrechter Danny Makkelie 'schijterd' had genoemd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen