Arsenal moet het vier weken doen zonder Bellerín

17 november 2016, 11:22

Arsenal zal het een maand moeten stellen zonder Héctor Bellerín. De verdediger kreeg een tik op zijn enkel tijdens de derby tegen Tottenham Hotspur, maar leek verder te kunnen. Tijdens de interlandperiode speelde de blessure toch hardnekkiger op dan aanvankelijk werd gevreesd.

"Bellerín ligt er vier weken uit", zo bevestigt Arsène Wenger tegenover ESPN. "Het is heel zuur, hij liep die blessure op in de laatste tien seconden van de wedstrijd tegen Tottenham." Goed nieuws is wel dat Per Mertesacker weer meetraint met de groep, maar of de Duitse mandekker het duel van zaterdag op bezoek bij Manchester United al kan spelen, dat is nog maar de vraag.

Voorin zijn er ook de nodige problemen. Wenger laat in ieder geval weten dat Santi Cazorla sowieso niet in actie komt dit weekend. "Hij heeft nog niet eens meegetraind." Verder wil de Fransman afwachten hoe Alexis Sánchez terugkeert van zijn duels met Chili. Hij liep daar vorige week op de training een kleine hamstringblessure op, maar speelde toch tegen Uruguay.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen