Van der Gaag ziet neerwaartse spiraal: "Toch weer onverwacht"

17 november 2016, 14:03

De kleine Rotterdamse derby tussen Excelsior en Sparta staat dit weekend voor het eerst sinds 2007 weer op het programma in de Eredivisie. Hoewel Excelsior de voorbije jaren een stuk vaker op het hoogste niveau te vinden was, lijkt Sparta nu de favoriet. De thuisploeg is namelijk gezakt naar de zestiende plek.

Mitchell van der Gaag, trainer van de Kralingers, spreekt bij zijn ploeg van een neerwaartse spiraal. "Dat komt toch weer onverwacht, zeker nadat je een goede start hebt gehad. Dat we dan kritische vragen krijgen, is logisch. Dat hoort erbij", vertelt hij tegenover RTV Rijnmond.

"Tegen Sparta zullen toch niet al te veel accenten verleggen", vervolgt Van der Gaag. "We hebben met deze opzet aan het begin van het seizoen succes gehad. Daar moet je weer naartoe. Dat kan door te kijken wat we toen hebben goed gedaan, als ploeg, als technische staf en als geheel. Daar zijn duidelijke antwoorden uitgekomen, daar kunnen we mee vooruit."

Tegen Sparta mist Excelsior in ieder geval Luigi Bruins, Carlo de Reuver en Arghus Bordignon. De inzetbaarheid van Mike van Duinen is vooralsnog twijfelachtig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen