Robben dreigt clash met Dortmund toch te missen

17 november 2016, 16:20

Het leek allemaal uit voorzorg dat Arjen Robben gewisseld werd tegen Luxemburg, maar nu dreigt hij toch weer absent te zijn bij Bayern München. De vleugelaanvaller werkte donderdag een individueel programma af in plaats van dat hij deelnam aan de groepstraining.

Nadat hij tijdens de WK-kwalificatie-interland met Luxemburg (1-3 zege) vroegtijdig naar de kant was gehaald, meldde Bayern München maandag dat hij dit weekend gewoon weer zou kunnen spelen. Het lijkt er nu toch op dat hij de topper met Borussia Dortmund moet missen.

Robben, die dit seizoen door blessureleed pas zes wedstrijden speelde, zou dan niet de enige afwezige zijn bij Der Rekordmeister. Kingsley Coman en Javi Martinez zullen sowieso niet in actie komen en ook het meespelen van Arturo Vidal bij de Bundesliga-koploper is zeer twijfelachtig.

Anders is het perspectief bij Borussia Dortmund, daar kan Marco Reus voor het eerst dit seizoen weer in actie komen na langdurig blessureleed. Wel moet de huidige nummer vijf van Duitsland het nog stellen zonder Neven Subotic en Eric Durm.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen