Keane (36) vertrekt bij LA Galaxy, maar stopt nog niet

18 november 2016, 08:16

Na vijf jaar trekt Robbie Keane de deur bij LA Galaxy definitief achter zich dicht. De Ierse aanvaller heeft op het digitale huis van de Amerikaanse club zijn afscheid aangekondigd en zegt dat hij zin heeft in een nieuwe uitdaging. LA Galaxy verliest door het vertrek van Keane voor de tweede keer in een paar dagen een speler van naam, aangezien Steven Gerrard deze week ook liet weten dat hij verkast.

Keane was in zijn vijf Amerikaanse jaren uiterst succesvol. Hij won drie kampioenschappen met de club en was goed voor 92 treffers en 51 assists. "Na vijf geweldige jaren vertrek ik bij LA Galaxy", reageert de spits. "Het is geweldig om deel uit te maken van de historie van deze grote club en ik zal deze periode nooit vergeten. Ik heb van elke minuut genoten bij deze club, het was een geweldige ervaring."

Ondanks dat hij positief is over de topclub, vertrekt hij dus LA Galaxy. "Ik geloof dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging", zegt Keane, die inmiddels 36 jaar is. "Ik kijk vooruit en heb zin in een nieuw hoofdstuk in mijn loopbaan. Ik voel me nog altijd goed en scherp en wil nog een uitdaging aangaan. Wat ik ga doen, is momenteel nog niet duidelijk. Ik neem rustig de tijd om de juiste keuze te maken", besluit de aanvaller, die afgelopen zomer al stopte bij de nationale ploeg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen