Müller kijkt uit naar kraker: "Mooiste duel van het jaar"

18 november 2016, 09:41

Er staat een geweldig voetbalweekend voor de deur, met meerdere prachtige affiches op de internationale velden. Zo wordt zaterdagavond in de Duitse Bundesliga de kraker tussen Borussia Dortmund en Bayern München afgewerkt. Dat is een bijzondere wedstrijd, weet Thomas Müller.

De laatste jaren is Dortmund de voornaamste uitdager van Bayern in de Bundesliga, weet de aanvaller. "Borussia heeft geweldige spelers met veel kwaliteit aangetrokken en het is zeker één van de sterkste teams van de competitie", zegt de international, die blij is met de concurrentie van Dortmund. "Het is goed voor ons om zo'n sterke concurrent te hebben. Borussia motiveert ons en het geeft ons vol voldoening om die club te verslaan. Ook voor de competitie in het algemeen is het goed dat Dortmund sterk is."

Afgelopen seizoen werd Bayern kampioen, maar de prestatie van Dortmund was ook niet mis. De ploeg van Thomas Tuchel werd tweede met 78 punten, tien punten minder dan Bayern. "Dortmund zorgde voor een mooie strijd. Ze haalden de meeste punten ooit voor een nummer twee", weet Müller, die uitkijkt naar het duel van zaterdagavond. "Het is de mooiste wedstrijd van het jaar, maar ook de moeilijkste. Het is heel lastig om daar te winnen. Deze kraker is een grote wedstrijd en een mooie uitdaging voor ons", besluit hij op de website van de Bundesliga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen