Koeman niet bezig met Barcelona: "Je kunt niet plannen"

18 november 2016, 10:21

Toen Ronald Koeman in 2007 bij Valencia tekende, hoopte hij dat die club voor hem als opstapje kon fungeren voor een dienstverband bij FC Barcelona. De trainer werd echter al snel op straat gezet en vertrok dus niet naar Catalonië. Hoewel een transfer naar Barcelona nog altijd een droom van hem is, focust hij zich nu volledig op Everton.

"Toen ik naar Valencia ging, hoopte ik dat het een opstap zou kunnen zijn naar Barcelona", blikt hij terug tegenover Sky Sports. "Momenteel heb ik meer ervaring en besef ik dat je niet kunt plannen in de voetballerij. In het voetbal is alles mogelijk, dus je kunt niet zeggen dat je na één jaar bij Everton naar Barcelona verkast."

"Misschien doet Luis Enrique (huidig coach van Barcelona, red.) het wel erg goed en hebben ze de komende drie jaar niemand nodig", toont Koeman zich realistisch. Hij heeft het vooralsnog goed naar zijn zin bij Everton. "Dit project is nog lang niet klaar, ik geloof hierin. Ik heb voor drie jaar getekend, en ben dan ook niet van plan om snel weer te vertrekken."

Overigens liet Koeman donderdag al weten dat Everton nog geen contact heeft gehad met Manchester United-aanvaller Memphis Depay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen