Cocu heeft een doel: "Aan vooravond van belangrijke serie"

18 november 2016, 14:14   Bijgewerkt: 20 november 2016, 11:23

Tot de winterstop geen punten meer verspelen, dat is de doelstelling van Phillip Cocu en PSV voor de laatste periode van 2016. De huidige nummer drie van de Eredivisie moet een reeks van zeges zaterdag bij Willem II in gang schieten, stelt de trainer. De coach kan dit weekend nog niet beschikken over Andrés Guardado en Jorrit Hendrix, maar wel over Jeroen Zoet, Siem de Jong en Davy Pröpper.

PSV staat vier punten achter Feyenoord en twee achter Ajax. "We staan aan de vooravond van een belangrijke serie", sprak Cocu vrijdag op het persmoment volgens de clubsite. "Eén die ons een goede uitgangspositie voor na de winterstop moet opleveren, zodat we in 2017 om de titel kunnen strijden. We moeten iedere wedstrijd honderd procent gaan, dat hebben we de laatste weken wel gezien. Geen enkel duel is eenvoudig."

De trainer verwacht een moeilijke zaterdagavond in Tilburg tegen Willem II, dat voorlaatste staat.  "Wij hebben het al een aantal jaar op rij lastig in Tilburg", beseft de coach, die met zijn team vorig seizoen 2-2 speelde bij Willem II. "Het is een derby, die leven toch. We moeten echt vol aan de bak om een goed resultaat te boeken. Bovendien zal hen er alles aan gelegen zijn om te stunten, want ik denk dat zij misschien ook iets meer van het seizoen verwacht hadden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen