Anastasiou blij met Roda: "Duidelijk dat er iets groeit"

18 november 2016, 15:03

Het seizoen begon uiterst moeizaam voor Roda JC, maar de laatste weken begint de hekkensluiter punten te sprokkelen in de Eredivisie. Van de laatste vier duels speelde de ploeg drie keer gelijk en won het er één. Trainer Yannis Anastasiou is tevreden en hoopt dat zijn team de stijgende lijn zondag tegen AZ kan vasthouden.

De oud-spits was een tijd lang uiterst kritisch op Roda, maar steekt momenteel de loftrompet over zijn ploeg. "Met zes punten uit de laatste vier wedstrijden tonen we aan dat er de laatste weken duidelijk iets bij ons groeit", oordeelt hij op de website van de club. "Voorlopig zullen we er alles aan doen om tot de winterstop zoveel mogelijk punten te pakken. Er is weinig kwaliteitsverschil met een aantal andere ploegen, daarom willen we de afstand zo klein mogelijk houden. Hopelijk zijn in het nieuwe jaar dan weer enkele jongens fit en kunnen we enkele gerichte versterkingen aantrekken."

De wedstrijd tegen AZ belooft een lastige te worden, zegt de trainer. "AZ is één van de beste teams van Nederland. Niet voor niets bezetten ze de vijfde plaats op de ranglijst. Dat neemt niet weg dat wij ook zondag altijd mogelijkheden zullen krijgen om te scoren. Door optimaal geconcentreerd te zijn, zullen we die momenten moeten pakken. Want het is nu onze volgende stap om de kansen te benutten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen