Van de Looi: "Thuis tegen kampioen altijd mooie uitdaging"

18 november 2016, 15:51

In de strijd om de bovenste plaatsen in de Eredivisie weet PSV dat een zege op Willem II cruciaal is, maar de Tilburgers zijn uiteraard niet van plan om mee te werken aan een driepunter voor de regerend kampioen. Met de teruggekeerde Fran Sol wil de nummer zeventien stunten op eigen veld.

Trainer Erwin van de Looi heeft zin in de wedstrijd van zaterdag. "Natuurlijk is dit een mooi affiche, tegen de kampioen in eigen huis. Dat is altijd een mooie uitdaging", zegt de coach op het digitale huis van de club. Hij is tevreden over het spel van zijn team de laatste weken. "We spelen steeds opportunistischer, dat zie je onder andere terug in het aantal schoten en het steeds beter gestructureerd opbouwen van de aanvallen."

Van de Looi weet dat alle tickets voor het duel van zaterdag over de toonbank zijn gegaan. "Dat is natuurlijk prachtig. Een vol huis. Het is aan ons om het publiek er achter te krijgen, maar dat is een wisselwerking. Het is heerlijk om in zo'n ambiance te mogen spelen als voetballer."

Bij Willem II ontbreken Guus Joppen, Dico Koppers en Branco van den Boomen nog door blessureleed. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen