Coaches Utrecht en Twente zien progressie bij eigen team

18 november 2016, 19:18

Er wordt komende zondag (aftrap 14.30 uur) een mooi affiche afgewerkt in de Grolsch Veste in Enschede. FC Twente krijgt bezoek van FC Utrecht. De Tukkers zijn met negentien punten uit twaalf wedstrijden de nummer zes van Nederland, ze hebben drie punten voorsprong op nummer acht FC Utrecht.

Ten Hag: "Ik heb er alle vertrouwen in"

"In deze blok wedstrijden volgt antwoord op de vraag: waar staan we? Willen we aanhaken bij de subtop, dan is dit het moment, dan moeten we dat al tegen FC Twente en volgende week tegen Feyenoord laten zien. Lukt dat niet? Dan moeten we een pas op de plaats maken", vervolgt Ten Hag. "Ik ben benieuwd of we het kunnen afroepen. In het vorige blok hebben we laten zien dat we het kunnen tegen teams die je inschat op een gelijkwaardig niveau of iets lager. Nu treffen we ploegen die hoger op de ranglijst staan. Kunnen we het dan ook? Ik heb er alle vertrouwen in, zondag kunnen we dat laten zien."

Hake: "Barazite was missing link bij Utrecht"

Hake merkt ook progressie bij Twente ten opzichte van het bekerduel. "We zijn vaster en constanter geworden. Daarin hebben we ook onze winst behaald", zegt hij. "De laatste weken hebben we minder 'open' wedstrijden gespeeld, dat ook omdat tegenstanders ons op een andere manier benaderen. We krijgen te maken met andere weerstanden en dan moet je eerder beslissend zijn, nog meer kwaliteit leveren om het verschil te maken." Dejan Trajkovski liep vorige week bij zijn debuut voor de nationale ploeg van Slovenië een gebroken sleutelbeen op en komt dit kalenderjaar niet meer in actie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen