Schaars onzeker, Fraser baalt van interlandperiode

18 november 2016, 18:05

Na de nederlaag bij Sparta Rotterdam van twee weken geleden hervat sc Heerenveen de Eredivisie komende zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De Friezen staan vierde in het klassement, met een voorsprong van zeven punten op nummer negen Vitesse. De Arnhemmers verloren de afgelopen weken thuis van PSV en Heracles Almelo.

Streppel: "We zullen zien of Schaars speelt"

Vitesse is volgens Streppel een lastige ploeg. "Vitesse beschikt over specifieke kwaliteiten, maar ze beschikken ook over ervaring en snelheid", vervolgt de oefenmeester, die zich echter vooral richt op zijn eigen team. "We moeten ons eigen spel spelen", besluit Streppel.

Fraser: "Liefst wil je zo snel mogelijk weer spelen"

"Wij zijn nu, door eigen toedoen en wat ongelukkige momenten, in een mindere fase. Bij Heerenveen zit het momenteel mee maar we moeten van onze eigen krachten uitgaan. Er zit genoeg kwaliteit in de ploeg", stelt Fraser. Hij is ook kritisch voor zichzelf. "Vorig seizoen is Vitesse op plek negen geëindigd. Het is teleurstellend dat ik ze nog geen stapje hogerop heb weten te krijgen. Dat is mijn taak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen