Promovendus Leipzig aan kop: "Dit is gewoon geweldig"

19 november 2016, 09:56

Wat RB Leipzig dit seizoen flikt in de Bundesliga, is ontzettend knap te noemen. De promovendus is de eerste ploeg ooit die als nieuwkomer op het hoogste Duitse niveau elf duels op rij ongeslagen blijft. Vrijdag won het team van Ralph Hasenhüttl met 2-3 van Bayer Leverkusen, waardoor het nu zelfs alleen aan de leiding gaat in de competitie. Coach Hasenhüttl is trots.

Leipzig kwam in Leverkusen twee keer op achterstand, maar wist de wedstrijd wel te winnen. "De selectie heeft een geweldige mentaliteit", jubelde de Oostenrijkse trainer na afloop bij Sky. Kort voor rust kwam Leipzig op een 2-1 achterstand tegen Leverkusen. "In de rust hingen de koppies naar beneden, de jongens moesten echt worden opgericht. Door onze mentaliteit winnen we vervolgens zelfs de wedstrijd nog, en dat was niet eens onverdiend. Dit is gewoon geweldig."

Leipzig, dat vorig seizoen kampioen werd in de Tweede Bundesliga, heeft drie punten meer dan Bayern München. De regerend titelhouder gaat zaterdagavond op bezoek bij Borussia Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen