Werkloze Giggs wil aan de bak: "Sta open voor alles"

19 november 2016, 12:46

Door de komst van José Mourinho was de rol van assistent-trainer Ryan Giggs ineens uitgespeeld bij Manchester United. De Welshmen heeft sindsdien nog geen nieuwe klus aangegrepen in de voetballerij, maar staat wel te popelen om aan de slag te gaan.

Giggs wil graag als coach werken in Engeland, geeft hij aan bij ESPN. "Ik zou blij zijn met een goede baan in het Championship, want je moet overal voor openstaan. De Premier League, Championship en zelfs de League One. Het belangrijkste is dat de directie vertrouwen in je heeft en dat er een goede visie is. Zolang het plan goed is, maakt het niet veel uit op welk niveau de club speelt."

Overigens werd vrijdag bekend dat Steven Gerrard mogelijk aan de slag gaat bij MK Dons, een club in de League One. Hoewel dat nieuws menig wenkbrauw deed fronsen, is Giggs enthousiast. "Milton Keynes en Los Angeles lijken wel op elkaar, toch?", verwijst Giggs met een knipoog naar de huidige woonplaats van Gerrard. "Maar het zou fantastisch zijn voor hem. Steven was een geweldige speler, één van de beste waar ik tegen gespeeld heb. Als hij bij MK Dons tekent, wordt het heel interessant om te kijken hoe dat gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen