Kuyt blij met interlandbreak: "Helemaal op adem gekomen"

19 november 2016, 13:30

Veel teams willen na een verliespartij zo snel mogelijk revanche halen in een volgende wedstrijd, maar volgens Dirk Kuyt was het goed dat Feyenoord na de nederlaag bij Go Ahead Eagles rustig kon herstellen. De interlandperiode kwam volgens de aanvoerder op het geschikte moment voor de koploper.

"We hadden wat pijntjes en wat lichte blessures. Het heeft iedereen goed gedaan om weer helemaal op adem te komen en zondag weer fris aan de start te verschijnen", legt Kuyt uit aan RTV Rijnmond. De 1-0 nederlaag bij Go Ahead, dat op dat moment laatste stond, heeft zich laten voelen bij Feyenoord. ''De laatste wedstrijd is wel met een naar gevoel blijven hangen. Vandaar dat we nu ook staan te trappelen om tegen Zwolle te gaan spelen en de punten weer binnen te gaan halen."

Ondanks dat Feyenoord al drie duels op rij niet wist te winnen, is er volgens Kuyt allerminst reden voor paniek. De sfeer in het kamp is volgens hem nog altijd goed. ''We hebben verloren tegen de Eagles. Dat is niet fijn, maar we zijn gewoon de koploper en daar zijn we trots op'', zegt de basiskracht. Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen PEC Zwolle.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen