Zidane looft Ronaldo: "Duidelijk wie de Gouden Bal verdient"

20 november 2016, 11:40

Zinedine Zidane was na afloop van de 0-3 overwinning op stadsgenoot Atlético Madrid tevreden met de prestaties en het spel van zijn gehele team, maar vooral Cristiano Ronaldo en Isco konden op complimenten van de trainer rekenen. 

Omdat Álvaro Morata en Karim Benzema ontbraken bij Real Madrid stond Ronaldo als centrumspits opgesteld. De Portugees nam alle drie de doelpunten voor zijn rekening. Op de persconferentie na afloop kreeg Zidane de vraag of Ronaldo nu vaker in de punt van de aanval zal spelen. "Hij voelde zich goed op die positie, maar of hij daar vaker gaat spelen zal de toekomst vanzelf uitwijzen. Ik heb nooit aan hem getwijfeld en die drie doelpunten veranderen ook niet de manier waarop ik naar hem kijk. Voor mij is het in ieder geval duidelijk wie de Gouden Bal verdient."

Ook Isco speelde een vrijwel foutloze wedstrijd. De Spanjaard moet het onder Zidane voornamelijk doen met een rol als wissel, maar mocht tegen Atlético in de basis beginnen. "In de eerste helft heeft hij niet één keer balverlies geleden. Als schaduwspits net achter Ronaldo is hij op zijn best", aldus Zidane, die ervoor waakt dat zijn ploeg niet overmoedig wordt door de overwinning. "Niet veel clubs winnen hier met 0-3. Maar we hebben nog niets en er komen nog genoeg lastige wedstrijden aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen