Haar kan leven met punt: "Zag het verschil niet terug"

20 november 2016, 15:27

Dennis Haar zat vanwege de schorsing van John van den Brom op de bank bij AZ tijdens het duel met Roda JC (1-1). De Alkmaarders pakten uiteindelijk een punt en volgens de assistent-trainer was dat alles wat er zondagmiddag in zat. 

"Gezien de ranglijst verwacht je hier meer. We kwamen om drie punten mee te nemen. Ik denk wel dat een gelijkspel terecht is. Op het veld zag je het verschil op de ranglijst namelijk niet terug", concludeert Haar in gesprek met de NOS. "We hadden veel de bal, maar Roda liet dat ook toe. Maar als je niets met het balbezit doet, zoals wij, dan schiet je er niks mee op."

Haar neemt Ron Vlaar, die in de fout ging bij de treffer van Roda JC, niks kwalijk. "Ron is ook maar een mens, hij maakt ook fouten. Hij heeft het zelf in de rust ook aangegeven. Maar er is nog een helft om dat recht te zetten en dat deden we gelukkig ook met één doelpunt. Wout Weghorst scoort dan vrij vroeg en toen hebben we geprobeerd om door te zetten. Het leverde een aantal schotkansen op, maar daar waren we wat ongelukkig en hun doelman bracht een aantal keer redding",besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen