Strootman met Roma onderuit, Lazio profiteert

20 november 2016, 17:15

AS Roma leed zondagmiddag op bezoek bij Atalanta een pijnlijke nederlaag. De ploeg gaf een 0-1 voorsprong uit handen en kreeg in de slotminuten zelfs nog de 2-1 tegen waardoor Lazio, dat wel wist te winnen van Genoa, Roma tot op één punt nadert.

Roma, waar Strootman in de basis begon, kreeg in de eerste helft al enkele kansen om op voorsprong te komen. Vijf minuten voor het rustsignaal was het raak voor de bezoekers toen er een strafschop werd toegekend na hands van Rafael Toloi. Diego Perotti maakte het vervolgens vanaf elf meter af. 

Na rust was Atalanta de gevaarlijkste ploeg en met een uur op de klok viel de gelijkmaker. Mattia Caldara kon binnentikken na een goede voorzet. De wedstrijd leek in een gelijkspel te gaan eindigen, maar in de slotminuten kreeg de thuisploeg nog een strafschop toegewezen na een overtreding van Leandro Paredes. Franck Kessie zorgde vervolgens voor de 2-1 eindstand.

Lazio

Lazio kende heel wat minder moeite met tegenstander Genoa. In eigen huis was het al na tien minuten raak via Felipe Anderson. Na rust kwam Genoa nog op gelijke hoogte dankzij een treffer van Lucas Ocampos, maar Lazio stelde al snel orde op zaken. Lucas Biglia benutte een strafschop voor de 2-1 en Wallace zette de 3-1 einstand op het scorebord. Nederlanders Wesley Hoedt en Ricardo Kishna bleven negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen