Eintracht Frankfurt doet Werder Bremen vlak voor tijd pijn

20 november 2016, 19:23

Elk punt is voor Werder Bremen meer dan welkom in de strijd tegen degradatie. Daardoor was de 1-2 nederlaag tegen Eintracht Frankfurt zondag extra pijnlijk. Vooral vanwege het gegeven dat het winnende doelpunt een minuut voor tijd viel.

Werder is aan een teleurstellend seizoen bezig en moet alle zeilen bijzetten om uit de degradatiezone weg te komen. De vreugde was dan ook groot in Bremen toen Florian Grillitsch de thuisploeg op een voorsprong schoot. Vlak na rust herstelde Eintracht Frankfurt de schade door via Alexander Meier op gelijke hoogte te komen.

Frankfurt zette in de slotfase aan voor een offensief en werd geholpen door Max Kruse van Werder. De aanvaller verspeelde in de buurt van de eigen zestien knullig de bal. Eintracht wist razendsnel om te schakelen, waarna Aymen Barkok op geweldige wijze de bal achter de doelman plaatste.

Eintracht staat zevende in de Bundesliga, maar heeft evenveel punten als nummer drie Borussia Dortmund. Werder staat op een zestiende plek met een punt minder dan nummer vijftien SV Darmstadt.