Perisic voorkomt in blessuretijd nederlaag Inter tegen Milan

20 november 2016, 22:43

Internazionale is zondagavond aan een nederlaag ontsnapt tegen AC Milan. Het leek genoegen te moeten nemen met een 2-1 nederlaag, maar Ivan Perisic kroonde zich tot de grote man met een intikker vanuit een corner.

In San Siro voltrok zich een derby met veel passie en strijd. Zowel op de tribunes als op het veld viel dat te zien. Inter had het betere van het spel in de eerste helft en probeerde vlak voor rust aan te zetten. Het werd daardoor verrast vanuit een tegenaanval. Suso kreeg de bal aan de rechterkant van de zestien, kwam naar binnen en liet de keeper kansloos met een schot in de verre hoek.

Internazionale nam met Antonio Candreva revanche in de tweede helft. Met een kiezelhard schot bracht Candreva zijn ploeg terug in de wedstrijd. Erg lang konden ze daar niet van genieten. Suso dacht zich tot matchwinner te kronen met de 2-1, maar Perisic sloeg in de blessuretijd toe door de eindstand op 2-2 te bepalen.

Door het puntenverlies staat Milan gedeeld tweede met AS Roma met zeven punten minder dan koploper Juventus. Inter staat in de brede middenmoot van de Serie A.