Vilhena dankbaar: "Heel mooi gebaar van de supporters"

21 november 2016, 08:03

De afgelopen weken waren zwaar voor Tonny Vilhena, wiens moeder drie weken geleden op 52-jarige leeftijd overleed. De supporters van Feyenoord steunden de 21-jarige middenvelder flink in de moeilijke periode en kwamen zondag bij de opkomst voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0 winst) met een hartverwarmende sterretjesactie op de proppen om Vilhena een hart onder de riem te steken.

"Toen ik dat zag, werd ik wel even emotioneel", zegt Vilhena op de website van Feyenoord over de steun van Het Legioen. "Ik vind het een heel mooi gebaar van de supporters. Dit waardeer ik zeer zeker. Ik heb de afgelopen weken heel veel steun gehad van mijn medespelers, de staf en de directie van Feyenoord. Ook de supporters hebben me de afgelopen weken gesteund. Daar heb ik heel veel aan gehad", vertelt de middenvelder.

Vilhena miste de wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en FC Zorya Luhansk door de situatie en is blij dat hij, na een invalbeurt bij Oranje tegen België, weer zijn rentree gemaakt heeft in de basis van Feyenoord. "Voetbal is in moeilijke tijden een afleiding voor mij. Op het veld kan ik mijn ei kwijt. Vandaag speelden we een redelijke wedstrijd. Winnen stond voorop en dat hebben we gedaan, dus ik ben tevreden", stelt Vilhena na de 3-0 zege op PEC Zwolle.

Feyenoord-aanvoerder Dirk heeft ook genoten van de sterretjesactie van Vilhena, die voor indrukwekkende beelden zorgde. "Ik kreeg er kippenvel van. Dat is Feyenoord en Het Legioen ten voeten uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen