Feyenoord: eerst resultaat, dan pas genieten op Old Trafford

24 november 2016, 10:00   Bijgewerkt: 23 november 2016, 21:19

Hoe schitterend het affiche tussen Manchester United en Feyenoord ook is, het is voor de Rotterdamse club zaak om zich vooral te focussen op het resultaat. Als er niet verloren wordt op het magische Old Trafford, dan mag Feyenoord pas écht genieten. Dan zijn de papieren om de volgende ronde van de Europa League te halen namelijk zeer goed. Jens Toornstra en (de geblesseerde) Karim El Ahmadi blikten vooruit in gesprek met FCUpdate.nl.

Toornstra: geen onderschatting meer bij United

Feyenoord wist eerder dit seizoen in De Kuip voor een sensatie te zorgen, door met 1-0 van Man United te winnen. "Maar dit wordt een heel andere wedstrijd", voorspelt Toornstra. "Je speelt nu uit en United onderschatte ons toen misschien nog een beetje. Ze zullen nu wel volle bak gaan", waarschuwt de rechtsbuiten, die de Engelse grootmacht nog niet heel stabiel vindt ogen. "Ze staan er ook niet top voor in de competitie. Maar het blijft natuurlijk een team met onwijs veel kwaliteit. We gaan ons goed voorbereiden en gaan voor een goed resultaat. Dat zou een gelijkspel al zijn. Dan hou je United onder je en heb je het goed gedaan."

El Ahmadi: "Er gewoon in kleunen"

Een van de uitblinkers aan de zijde van Feyenoord is dit seizoen Karim El Ahmadi. Voor hem zou het een mooie uitdaging zijn om ook in Manchester een dijk van een wedstrijd neer te zetten, maar hij kampt met een terugslag in het herstel van zijn voetblessure en moet het affiche daarom overslaan. "Het wordt een lastig karwei", voorspelt de Marokkaan. "Zij gaan ons niet onderschatten en moéten winnen om zich nog voor de volgende ronde te kunnen plaatsen. Voor hun is het erop of eronder. Ik verwacht daarom ook dat ze met de sterkste namen zullen spelen. Het wordt lastig, maar we gaan ervoor en hopen op een stunt. We gaan er met vertrouwen heen", aldus El Ahmadi.

[photo,102629,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen