Kane verblijdt Spurs-fans: "Ik wil hier nog lang blijven"

21 november 2016, 15:05

Manager Mauricio Pochettino sprak afgelopen week al uit dat hij Harry Kane (en Hugo Lloris) nog lang bij Tottenham Hotspur ziet blijven en de spits heeft nu zelf ook gereageerd op de geruchten over zijn voetbaltoekomst. De 23-jarige Engelsman stelt dat hij zijn brood nog lang op White Hart Lane wil verdienen.

Kane verdient momenteel naar verluidt 50.000 pond per week en is met de Spurs in gesprek over een nieuw en verbeterd contract, dat nog langer dan zijn huidige verbintenis (tot 2020) doorloopt. Na zijn twee goals in de 3-2 overwinning op West Ham United heeft hij benadrukt dat hij denkt dat dit wel goed gaat komen. "Ik ben dolgelukkig bij deze club en wil hier nog heel lang blijven", aldus Kane volgens de BBC.

"We zijn in gesprek met elkaar en ik ben ervan overtuigd dat we eruit gaan komen. Ik maak me er niet druk over, ongeacht wat de kranten allemaal schrijven. Het komt goed, als er geen issues ontstaan rond het contract. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Tottenham. We hebben een geweldig en jong team, een nieuw trainingscomplex, er komt een nieuw stadion aan en we hebben een goede manager. Om deze elementen moeten we heen blijven bouwen", besluit de concurrent van Vincent Janssen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen