Jans twijfelt: "Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nu wil"

21 november 2016, 20:29

Ron Jans denkt er naar eigen zeggen soms over na om een sabbatical te nemen. Begin dit jaar zette de coach van PEC Zwolle nog zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2017. Jans weet echter nog niet of hij doorgaat als trainer.

"Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nu wil. En daar heb ik nog een tijdje voor nodig om te beslissen", vertelt Jans aan tafel bij Peptalk. In de winter gaat Jans om tafel met het bestuur van Zwolle. "Het zou zomaar kunnen dat ik een half jaar dingen ga doen waar ik nooit aan ben toegekomen. Je hebt gewoon van die dingen die je graag doet."

"Ik ben nog niet gestopt, want mijn grootste passie is de jongens met wie ik bezig ben. Dat ik ze kan helpen om beter te worden is mijn grootste drijfveer. Daar kan ik jaren mee door, maar voor mij is het belangrijk met wie ik werk. Hier voel ik me heel erg op mijn plek. Dat vind ik belangrijker dan hoog spelen of meer verdienen. Maar dat mag wel."

"Ik vind het leuk om steeds te veranderen en te verbeteren", vervolgt Jans. "Ik zou weleens bij Duitse clubs willen kijken. Zij trainen heel anders. Alles hoort bij elkaar. Het is daar niet gescheiden trainen en het veld verdelen in vijf verticale looplijnen. Ik ga in ieder geval niet achter de geraniums."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen