Mkhitaryan krijgt speeltijd van Mourinho tegen Feyenoord

22 november 2016, 08:26

Hoewel zijn contract bij Borussia Dortmund nog maar een jaar doorliep, betaalde Manchester United afgelopen zomer 42 miljoen euro voor Henrikh Mkhitaryan. Dat mag dan een record zijn voor een speler met een contract voor nog een seizoen, in Engeland komt hij amper aan spelen toe.

De Armeen mocht begin dit seizoen een paar keer invallen, raakte daarna geblesseerd en zat sindsdien bijna niet meer bij de selectie. Ook afgelopen weekend tegen Arsenal moest hij het doen met een plek op de tribune. "Arsenal was niet de goede wedstrijd voor hem", vertelt manager José Mourinho tegen de Britse tabloids. "Hij heeft op dit moment niets aan een korte invalbeurt. Hij moet beginnen of aan het begin van de tweede helft invallen."

Het lijkt erop dat Mkhitaryan die kans donderdag wel krijgt, als Manchester United Feyenoord ontvangt in de Europa League. "Ik heb hem verteld dat hij zijn kans krijgt", zegt de Portugees. "Hij is niet blij met de huidige situatie, maar hij gebruikt zijn frustratie op een goede manier door zijn mond te houden en hard te werken."

Manchester United is er alles aan gelegen om donderdag te winnen van Feyenoord. De Engelsen staan momenteel derde in groep A, één punt achter Feyenoord en Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen