De Mos hoopt op jongelingen bij PSV: "Gebeurde met Aissati"

22 november 2016, 09:44

PSV scoort de laatste weken heel moeizaam, zowel in Europees verband als in de competitie. Volgens Aad de Mos zou het geen slecht plan om de selectie eens wat door elkaar te schudden en wat jonge jongens mee te nemen naar Spanje voor het uitduel met Atlético Madrid in de Champions League.

"Zoals Dante Rigo, die het erg goed doet bij Jong PSV. Of Sam Lammers. Waarom niet? Dat is ook gebeurd met Ismaïl Aissati", zegt De Mos in Het Algemeen Dagblad. Aissati maakte in 2005 als zeventienjarige zijn debuut in het eerste van PSV in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan en liet gelijk een enorm sterke indruk achter. "Je hoeft ze niet meteen in de basis te zetten, maar het is goed om de groep te laten voelen dat er jonge jongens zijn die aan de weg timmeren. Verder moet je zo dicht mogelijk bij jezelf blijven."

Volgens De Mos is Atlético voor PSV momenteel de ideale tegenstander. "Zaterdag tegen ADO Den Haag heeft PSV alles te verliezen, maar tegen Atlético niet. PSV is sowieso sterker als ze vanuit de kracht van een tegenstander kunnen spelen dan dat ze zelf het balletje hebben. Iedereen is bovendien gemotiveerd en Atlético is ook niet in goede doen", zegt hij refererend aan de 3-0 nederlaag van afgelopen weekend tegen Real Madrid.

Atlético Madrid is samen met Bayern München al verzekerd van de volgende ronde in de Champions League, maar de strijd om de koppositie is nog niet gestreden. PSV mag met FK Rostov gaan uitmaken wie er na de winterstop in de Europa League uitkomt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen