Messi en Suárez terug in wedstrijdselectie voor Celtic

22 november 2016, 10:27

Barcelona kan woensdag gewoon weer beschikken over Lionel Messi en Luis Suárez. Het tweetal is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het uitduel bij Celtic, nadat beide steraanvallers afgelopen weekend ontbraken in de wedstrijd tegen Málaga.

Zonder Suárez, die een schorsing uitzat, en de door een virus getroffen Messi had Barcelona niet de kracht om te winnen van Málaga. In eigen huis bleven de Catalanen steken op 0-0, ondanks dat de tegenstander twee keer rood kreeg. Al werd de laatste rode kaart wel pas uitgedeeld in de absolute slotfase.

Door de terugkeer van het duo ligt het probleem voor Barcelona weer vooral in de achterhoede. Samuel Umtiti en Jérémy Mathieu zijn namelijk nog niet fit. Ook Andrés Iniesta is niet beschikbaar. Daarom heeft Luis Enrique Marlon meegenomen naar Schotland. Of de verdediger van Barcelona B ook bij de definitieve selectie zal zitten, is nog maar de vraag, want er zullen nog twee namen afvallen.

Barcelona is koploper in groep C en heeft aan een gelijkspel genoeg om zich definitief bij de laatste zestien te scharen. Het thuisduel met Borussia Mönchengladbach op de slotdag doet er dan niet meer toe.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen