Sampaoli: "Spelen op één punt tegen Juventus zou dom zijn"

22 november 2016, 11:53

Sevilla maakt een uitstekende campagne door in de Champions League. De Spanjaarden staan na vier wedstrijden bovenaan en hebben aan een puntje genoeg om zich te plaatsen voor de achtste finales. De ploeg zal zich dinsdagavond echter niet focussen op dat ene punt als Juventus de tegenstander is.

"Spelen tegen een team dat zo goed is als Juventus met de instelling om één punt te pakken, dat zou heel dom zijn", zegt trainer Jorge Sampaoli op de persconferentie voorafgaand aan het duel. "Ze hebben een van de sterkste ploegen van Europa. Wij moeten ons eigen spel proberen te spelen en winnen."

"Juventus speelt de laatste wedstrijd tegen een ploeg die al uitgeschakeld is, dus voor hen ligt hier minder druk op", zo redeneert de Argentijn. "Als wij morgen verliezen, moet we ons kwalificeren bij Olympique Lyon dat ook nog in de race. Juventus heeft bij een nederlaag nog kans thuis tegen Dinamo Zagreb."

Ruim twee maanden geleden speelden de twee ploegen voor het eerst tegen elkaar. In Turijn werd het toen 0-0. "We speelden daar met Franco Vazquez als een valse 'nummer 9', waardoor we het aanvalsspel van Juventus goed verstoorden. We kwamen alleen amper aan aanvallen toe en nu we thuisspelen, moet dat anders."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen