Jones over Old Trafford: "Een prachtig en iconisch stadion"

22 november 2016, 19:30

Brad Jones is donderdag zeker niet voor het eerst op Old Trafford. De doelman van Feyenoord bracht in het verleden met Liverpool meerdere malen een bezoek aan het stadion. Het toeval wil dat Liverpool de aartsrivaal is van Manchester United.

"Het is erg leuk als je daar een goed resultaat neerzet", vertelt de ervaren doelman in gesprek met Feyenoord TV. "Het is een prachtig en iconisch stadion. Elke voetballiefhebber kent Old Trafford. Spelers zullen het net als hier in De Kuip ook geweldig vinden om op Old Trafford te spelen. We moeten genieten van de ervaring en een goed resultaat maakt het nog mooier."

Feyenoord is bij een overwinning verzekerd van deelname aan de knock-outfase van de Europa League. "Maar het zou fijn zijn om dit wedstrijdritme te behouden. We hebben bewezen dat we kunnen presteren op meerdere fronten. Het vertrouwen groeit als je goed blijft presteren, dus we willen graag Europees overwinteren."

"Het zal een zware wedstrijd worden, want het is altijd lastig als je naar Old Trafford moet", vervolgt Jones. "We moeten top zijn om tegenstand te kunnen bieden. Ik denk dat we er klaar voor zijn en ik kijk er erg naar uit. Ze hebben een goed team, met sterke spelers." Het heenduel won Feyenoord met 1-0 van United, waardoor het nu op zeven punten staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen