'Feyenoord-fans donderdag tussen United-aanhang'

23 november 2016, 08:19

Feyenoord-supporters zouden massaal kaarten hebben voor de thuisvakken van Old Trafford wanneer de Rotterdammers in de Europa League tegen Manchester United spelen. Meer dan 3.000 fans zouden donderdag plaatsnemen tussen het thuispubliek.

Volgens de Daily Mail verwacht de Engelse politie dat ruim 7.500 Feyenoord-fans afreizen naar Manchester waarvan er 4.500 een kaartje hebben voor het thuisvak. Er zijn vooral zorgen om de groep van 4.000 supporters die zonder kaartje de reis maken. Onder hen zouden zich tweehonderd hooligans bevinden en dat zorgt voor een 'red alert' bij de Engelse politie. "Er zal een grote politiemacht in het centrum aanwezig zijn om alles in de gaten te houden", aldus een bron bij de politie.

Het Algemeen Dagblad houdt het aantal Feyenoord-fans met een kaartje voor de thuisvakken op 3.100. De aanhang van Manchester United zouden de kaarten hebben doorverkocht aan de Rotterdamse supporters. "Eén van ons heeft via een Britse kennis kaarten besteld voor de wedstrijd. Die zijn per post naar ons verstuurd", verklaart een fan aan de krant. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen