Debutant Leicester wint groep: "Het is ongelooflijk"

23 november 2016, 08:18

Leicester City trekt de lijn van het geweldige afgelopen seizoen dit jaar vrolijk door in de Champions League. De debutant won dinsdag met 2-1 van Club Brugge en is daardoor zeker van de volgende ronde in het miljoenenbal. Trainer Claudio Ranieri kan zijn geluk niet op.

De club is zelfs al zeker van groepswinst, omdat nummer twee FC Porto de achterstand van vijf punten in de laatste speelronde niet meer goed kan maken. "Het is ongelooflijk dat we bovenaan zijn geëindigd", zegt de blije Ranieri op de clubsite. "Ik ben erg blij en trots. Omdat we door zijn, wacht ons nog een mooi avontuur na de winter. Het voordeel van de eerste plaats in de groep is dat we ons nu ook goed kunnen focussen op de Premier League", zegt de Italiaan, die met Leicester momenteel op de teleurstellende veertiende plaats staat.

The Foxes hadden dinsdag tegen Brugge al snel een 2-0 voorsprong te pakken, maar kregen in de tweede helft uit het niets een goal tegen. "Dat was gek", zegt Ranieri. "We speelden heel goed, hadden zeventig procent balbezit en creëerden kansen. En toen kregen we ineens een countergoal tegen. Als Italiaanse trainer word ik dan gek, maar dat is voetbal. Het was hun eerste schot op doel in de wedstrijd, dat is onvoorstelbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen