El Ahmadi wegens voetblessure niet mee naar Manchester

23 november 2016, 10:05   Bijgewerkt: 23 november 2016, 17:13

Karim El Ahmadi reist woensdag niet met de selectie van Feyenoord mee naar Manchester. De middenvelder maakte zondag na een voetblessure zijn rentree in de Eredivisie, maar kampt nu met een terugval, zo meldt Feyenoord op de officiële website.

Ook Terence Kongolo maakt geen deel uit van de twintigkoppige selectie van Giovanni van Bronckhorst. De verdediger ontbreekt vanwege een hamstringblessure. Eric Botteghin is een andere afwezige, hij kreeg in het Europa League-duel met Zorya Luhansk een rode kaart en is dus geschorst.

Feyenoord speelt donderdag om 21.05 uur op Old Trafford tegen Manchester United. Momenteel gaan de Rotterdammers in de groepsfase Europa League gedeeld met Fenerbahçe aan kop met zeven punten. United heeft een punt minder.

Volledige selectie: Rick Karsdorp, Marko Vejinovic, Jan-Arie van der Heijden, Dirk Kuyt, Nicolai Jørgensen, Tonny Vilhena, Eljero Elia, Bilal Basaçikoglu, Lucas Woudenberg, Miquel Nelom, Steven Berghuis, Renato Tapia, Justin Bijlow, Brad Jones, Bart Nieuwkoop, Simon Gustafson, Jens Toornstra, Michiel Kramer, Pär Hansson en Wessel Dammers. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen